NIEUWE WEBSITE

21-02-2014

Het is zover. Na ruim acht jaar heeft Orkater eindelijk een nieuwe website. Graag nodigen wij u uit een kijkje te nemen in het archief. Deze gaat maar liefst terug naar het jaar 1972, toen de eerste Hauser Orkater voorstelling werd gespeeld. In het onderste menu opent een tijdbalk waar u op uw gemak doorheen kunt bladeren. Bent u specifiek op zoek naar één voorstelling? Klik dan op de zoekbalk linksboven in het menu, daar kunt u zoeken op titel, maker, acteur, plaats en pers.

 

Terug van weggeweest is de shop, oftewel de online winkel waar u uw orkater producten als cd's, video's en affiches kunt aanschaffen en direct online kunt afrekenen. Maar Orkater biedt meer, zo kunt u onder het tabje 'Orkater' alle spelers vinden die ooit iets bij Orkater hebben gemaakt. Maar ook vindt u een overzicht van onze (oud) Nieuwkomers, een biografie van Mexicaanse Hond en natuurlijk Orkater zelf.

 

Wilt u weten wat er op dit moment speelt? Neem dan vooral een kijkje in onze agenda waar u o.a. kunt filteren op productie en speelperiode. Op het programma staan 'Welkom in het Bos' van Alex van Warmerdam en 'Op de Bodem' van Michiel de Regt.

 

Mocht u geen genoeg krijgen van Orkater? Dan kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. Op die manier houden wij u altijd op de hoogte van onze actuele voorstellingen en speciale aanbiedingen. U kunt ons uiteraard ook volgen op facebook, twitter en youtube. Of adoptieouder worden en betrokken raken bij ons nieuwkomerstraject, wij informeren u daar graag over onder het kopje 'Doneer'.

 

Heel veel plezier op www.orkater.nl. En vergeet vooral niet even televisie te kijken op Orkater TV, rechtsboven op de homepage. Mocht u nog suggesties hebben, dan horen wij dat graag. U kunt contact opnemen via info@orkater.nl 

Ook interessant

{/exp:ce_cache:it}