Briljante ideeën, acts en scènes die het nooit tot een voorstelling hebben geschopt.

In navolging van de Nacht van de Collectieven storten verschillende leden van BOG., Club Gewalt, Orkater/Lars Doberman, Nineties Productions, Touki Delphine, URLAND, De Warme Winkel en Wunderbaum zich aan het begin van het nieuwe jaar en met de best bedoelde goede voornemens in het diepe. Met de nieuwjaarskater nog in de schoenen trekken ze drie dagen en nachten met elkaar op in Internationaal Theater Amsterdam en fabriceren met wat ze nog op de plank hebben liggen een eenmalige gebeurtenis in de grote zaal. Op vrijdag 11 januari trappen zij het nieuwe jaar af met ouwe meuk; een melancholische revue met een goed feestje toe!

De beste acteur staat waarschijnlijk niet op het podium omdat hij toevallig rechten is gaan studeren. Het prachtigste schilderij heeft nooit een museum gehaald omdat het op een koelkast plakt.
Het krachtigste zaad is niet ontkiemd omdat het in de schaduw van een flat is uitgekakt.
Zo zijn ook de mooiste scènes en scherpste acts nooit op het toneel terecht gekomen, omdat ze niet pasten in de stukken waarvoor ze gemaakt waren.

Op deze eenmalige avond worden al die gekillde darlings nog een keer nieuw leven in geblazen om dan voorgoed te worden begraven. Boulevard of Broken Scenes wordt geproduceerd door Orkater en Internationaal Theater Amsterdam. Met BOG., Club Gewalt, Orkatercollectief Lars Doberman, Nineties Productions, Touki Delphine, URLAND, De Warme Winkel, Wunderbaum

Internationaal Theater Amsterdam 11 januari 2019

Reacties

Meer van de makers