De vader van Jacob en Marie is werkloos. Omdat hij al amper geld heeft zichzelf te onderhouden, besluit hij zijn kinderen achter te laten in het bos. Gelukkig vindt Jacob in zijn jaszak een brief van zijn moeder. Zij raadt hen aan naar Spanje te gaan, het land waar haar broer woont.

 

Spanje is nog ver weg. Zo komen broer en zus eerst langs een boeren stel. Aan Jacob de taak om de onverzadigbare boerin te bevredigen. Als hij niet zijn ‘plicht’ moet vervullen, worden hij en Marie opgesloten. Na een tijdje weten ze te ontsnappen. Op een brommertje jakkeren ze naar Spanje.

Daar aangekomen, blijkt dat hun oom dood is.

 

In Spanje wordt Marie verliefd op een rijke chirurg, Diego. Jacob haat hem meteen en zit hem flink dwars. Al gauw blijkt dat de chirurg snode plannen heeft. Hij wil een nier van Jacob, zodat hij die kan geven aan zijn zieke zus Theresa. Diego verdooft broer en zus en weet ze van elkaar te scheiden. Maar Marie ontsnapt en spoort haar broer op. De chaos is compleet als Diego hen weet te vinden in een verlaten huis in een al even verlaten dorp.

 

 

Reacties

Meer van de makers