Jaarlijks krijgt een aantal jonge getalenteerde muziektheatermakers de kans om een voorstelling te ontwikkelen onder de vlag van Orkater/De Nieuwkomers. Nu slaan zij voor u de handen ineen. Zij verzorgen op geheel eigen wijze een bourgondische avond vol heerlijk eten, flarden theater en feestelijke muziek. Een ode aan het leven en een mooie kans om elkaar beter te leren kennen.

Om het aantal Adoptieouders (particuliere ondersteuners) te vergroten schotelen de nieuwkomers u een theatraal concert voor met voorafgaand een exclusief diner chantant.

Wat kunt u verwachten tijdens deze soiree? Op vrijdag 27 februari om 18.30 uur staan de tafels voor u gedekt in de Badcuyp, Eerste Sweelinckstraat 10, Amsterdam. Onder het genot van een goed glas wijn wordt er voor u gezongen, een driegangendiner geserveerd en houden de nieuwkomers u graag gezelschap aan onze grote gezamenlijke eettafel.

Na het dessert beklimmen de nieuwkomers de bühne van de Badcuyp voor een exclusief Nieuwkomersconcert en vult de zaal zich met andere belangstellenden. De zestienkoppige band met acteurs en muzikanten van Orkater/De Nieuwkomers brengt bekende en minder bekende nummers uit de Nieuwkomersvoorstellingen. Hierna mogen de voeten nog lang en ruig van de vloer. Nieuwkomersvrienden BOGGIE WONDERLAND en HOOST DE JAAS draaien al uw favoriete platen en de bar blijft geopend tot de laatste gast moe maar voldaan de deur uit is gelopen.

Wilt u zich aanmelden voor het adoptieouderdiner? Voor €100,- bent u een jaar lang Adoptieouder, geniet u van een driegangendiner én heeft u toegang tot het Nieuwkomersconcert. Klik hier om kaarten te bestellen voor het adoptieouderdiner en het concert

Kaarten voor het concert zijn €12,50 in de voorverkoop en €17 aan de deur.

met dank aan Sanne Vanderbruggen en De Badcuyp

Reacties

Meer van de makers