Het fest bood een rijk inkijkje in de inspiratiebronnen van The Sadists voor de succesvoorstelling Rockabilly Roadkill, wat gold als hoofdact van het evenement. Vier avonden lang, van 18.00 uur tot 00:00 uur: rock, horror en terreur. Met bier, hamburgers en worst van de grill. Verpletterende bandjes, angstaanjagende films en inspirerende teksten. Een festival dat je als rockliefhebber zeker niet mocht missen.

Kom je op ons partijtje? - Club Silenzio

Kom je op ons partijtje? is horror-kitsch, een humoristische en muzikale ode aan het kwaad in de mens. Je betreedt een hel vol muziek, spel en special effects. Iets wat je nog nooit eerder gezien hebt en hopelijk nooit meer hoeft te zien. Kom je op ons partijtje? is gemaakt door Christine de Boer en Yentl Schieman, begeleid door Laurens Joensen. In september 2013 wonnen ze de Amsterdam Fringe Silver Award. De jury roemt ze om hun sterke composities en tongue in cheek humor.

Monaco - De Jongens

Vier jeugdvrienden komen na lange tijd weer bij elkaar. De verse samenkomst leidt tot een merkwaardige, harde confrontatie tussen de mannen, waarbij hun vriendschap nogmaals op de proef gesteld wordt. De Jongens staan bekend om hun rauwe beeldende voorstellingen vol absurde slapstick en effecten, met weinig woorden en veel daden; in die zin zijn er dus veel raakvlakken met wat The Sadists maken. Deze theatrale zielsverwanten mochten op Sadistsfest dan ook niet ontbreken!

Rockabilly Roadkill - The Sadists

De bom is gevallen, alles is weg. Met de vetkuiven in de turbostand duiken The Sadists snel, hard en brutaal in een wereld waar regels plaats hebben gemaakt voor gruwelijke waanzin. Rockabilly Roadkill is een kleurrijk, postapocalyptisch sprookje geïnspireerd op Elvis, ‘50s rock ‘n’ roll, ‘60s rockabilly, de Openbaringen van Johannes en elke horrorfilm die je kan verzinnen. Een voorstelling met veel live-muziek, humor en fysiek geweld.

Foto's & Video's

Reacties

Meer van de makers